Workshop tortellini maken

mei 05 2023 – Tamara Sinia

Workshop tortellini maken

Workshop tortellini maken

Wat?

Zou je graag verse pasta in een handomdraai kunnen klaarmaken? Geen gedoe met machines maar het pure handwerk. Tijdens deze actieve workshop leer je tortellini en andere figuren maken met verse pasta, Je leert de mattarello (specifieke pasta deegrol) hanteren terwijl je massa's ideeën en tips krijgt aangereikt. Samen met de andere cursisten geniet je van het samen creëren, koken en een lekker eten. Je gaat geïnspireerd naar huis en met het digitale receptenboekje heb je een schat aan informatie mee.

 

Door wie?

Kristl De Loose is zaakvoerder van Pastati. In het maatwerkbedrijf Aarova worden haar verse pasta's gemaakt. Via Vanier worden deze bezorgd aan horeca en retailers. Kristl is Italofiel en volgde reeds zelf talloze vormingen in Italië. Ze leert je de knepen van het vak.

Tamara Sinia is zaakvoerder van Tamis Homekitchen. Ze trekt resoluut de kaart van huiselijk koken met seizoensgebonden kwaliteitsprodukten. Huisgemaakt thuis gesmaakt. Ze maakt samen met jou heerlijke sauzen en vullingen.

 

Voor wie?

Om deze workshop te volgen heb je geen specifieke keukenkennis nodig. Al wie interesse heeft in het bereiden van Italiaanse gerechten en lekker eten is welkom.

 

Wanneer?

Woensdag 31 mei van 19.00 uur tot 22.30 uur

 

Waar?

'De Zuidkant', Frederik Burvenichstraat 156 te Gentbrugge

 

Prijs? Je betaalt voor de workshop, maaltijd, drankje en digitaal receptenboekje

65 euro per persoon.

 

Hoe inschrijven?

Stuur een mailtje naar info@pastati.be of telefoneer naar 0473/575645 dan krijg je alle praktische info doorgestuurd. Neem gerust contact op indien je zin hebt om dit als teambuilding te organiseren.

Tagged:

0 commentaar

Laat een reactie na