Workshop tortellini maken

november 03 2022 – Tamara Sinia

Workshop tortellini maken

Workshop tortellini maken

Wat?
Zou je graag verse pasta in een handomdraai kunnen klaarmaken? Geen gedoe met machines maar het pure handwerk. Tijdens deze actieve workshop leer je tortellini en andere figuren maken met verse pasta, Je leert de mattarello (specifieke pasta deegrol) hanteren terwijl je massa's ideeën en tips krijgt aangereikt. Samen met de andere cursisten geniet je van het samen creëren, koken en een lekkere lunch. Je gaat geïnspireerd naar huis met een digitaal receptenboekje en een onmisbaar keukenattribuut als cadeau.

Door wie?
Kristl De Loose is zaakvoerder van Pastati. In het maatwerkbedrijf Aarova worden haar verse pasta's gemaakt. Via Vanier worden deze bezorgd aan horeca en retailers. Kristl is Italofiel en volgde reeds zelf talloze vormingen in Italië. Ze leert je de knepen van het vak.
Tamara Sinia is zaakvoerder van Tamis Homekitchen. Ze trekt resoluut de kaart van huiselijk koken met seizoensgebonden kwaliteitsprodukten. Huisgemaakt thuis gesmaakt. Ze maakt samen met jou heerlijke sauzen en vullingen.

Voor wie?
Om deze workshop te volgen heb je geen specifieke keukenkennis nodig. Al wie interesse heeft in het bereiden van Italiaanse gerechten en lekker eten is welkom.

Wanneer?
Dinsdag 15 november van 18.30 uur tot 22.00 uur ofwel Zaterdag 19 november van 9.00 uur tot 12.30 uur

Waar?
In het prachtige huis van Ruth en Etiene in de Ekkergemstraat 207 te Gent

Prijs? Je betaalt voor de workshop, een aperitief, lunch, koffie, digitaal receptenboekje en een geschenk 65 euro per persoon.

Hoe inschrijven?
Stuur een mailtje naar tamis@telenet.be of telefoneer naar 0486/787683 dan krijg je alle praktische info doorgestuurd. Neem gerust contact op indien je zin hebt om dit als teambuilding te organiseren.

Tagged: Italiaans koken, italië, pasta maken, pastati, workshop

0 commentaar

Laat een reactie na