Ambassadeur Lekker van bij ons

februari 08 2023 – Tamara Sinia

Ambassadeur Lekker van bij ons

Ambassadeur Lekker van bij ons

Als ambassadeur van 'Lekker van bij ons' wil ik de visie van Tamis Homekitchen extra in de verf zetten.

Producten van bij ons zijn van wereldklasse. Ze zijn lekker, van superieure kwaliteit en met vakmanschap en passie vervaardigd. Kiezen voor lokaal betekent ook dat je de lokale economie steunt en bijdraagt aan een beter milieu.

Lekker

Ik ga voor lekkere, veelzijdige voeding, vol smaak. Ik ben trots op onze eetcultuur en haar divers smakenpalet.

Herkomst

Ik verkies producten van bij ons: een gezonde dosis chauvinisme mag niet ontbreken.

Passie

Ik deel de trots van onze gepassioneerde vakmensen. Zij produceren, verwerken of verkopen met liefde voor hun vak onze producten. Dat proef je en daar mogen we terecht fier op zijn. Ik neem mijn klanten graag mee naar de producenten. Of ik nodig producenten en leveranciers graag uit op proeverijen en lezingen voor mijn klanten.

Kwaliteit

Onze producten zijn van wereldklasse. Veel consumenten vinden kwaliteit vanzelfsprekend, maar dat is het niet. 

Innovatie

Ik wil continu innoveren. Ik wil steeds beter doen om aan ieders noden en wensen te voldoen. Ik deel graag mijn nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten met mijn klanten.

Duurzaamheid

Ik kies voor producten van bij ons en draag daardoor bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien steun je zo de lokale economie.

 

Smakelijk allemaal!

Tamara

Tagged: lekker van bij ons

0 commentaar

Laat een reactie na